Search
Valitse tuotteet
  Menu Close

  SEA TO SUMMIT ULTRALIGHT AIR CELL

  Manufacturer: SEA TO SUMMIT
  STS:n kevyin ja pakkauskooltaan pienin alusta, mukavuudesta tinkimättä
  SKU: 73856845462C

  Valitse variantti :

  Availability: 5 in stock
  1 319,00 €

  Suunnittelun lähtökohtana on tarjota entistä mukavampi makuualusta, koska sen avulla nukumme paremmin. ‘Paremmin’ on käyttäjästä mieltymyksistä kiinni, ja vaikka olisimme voineet suunnitella keveimmän ja pienimmän makuualustan, tällä kertaa keskityimme mukavuuteen. Isommat ilmasolut on tehty käyttämällä useita yhdistettyjä TPU ilmakäytäviä jotka kiinnittävät yläpuolen ja alapuolen kankaat Air Sprung Cell hitsaussaumalla. Kennomaisten ilmakäytävien ansiosta alustasta saadaan paksumpi vähällä painolla. Erinomainen kyljellään nukkujille, alustan paksuus pitää lantion irti maasta. Ultra-Fresh-käsittely estää homeitiöiden muodostumisen alustan sisälle. Monitoiminen nopea venttiilli, niin täyttäessä kuin tyhjentäessä, alustan täyttöaste helppo hienosäätää oman mieltymyksen mukaan. Mukavuutta lisää Pillow Lock systeemi joka kiinnittää Sea to Summit tyynyt alustaan. Sisältää Airstream Pump pakkauspussin minkä avulla alusta on helppo ja nopea täyttää.

  • Kevyt ja pieneksi pakkautuva makuualusta, mukavuudesta tinkimättä
  • Sisältää Airstream Pump -pakkauspussin nopeaan ja helppoon täyttämiseen
  • Kennomaiset ilmasolut muotoutuvat kehosi mukaan ja painosi jakautuu alustalle tasaisemmin.
  • Monikäyttöisen venttiilin avulla täyttäminen, tyhjentäminen ja säätäminen on nopeaa ja helppoa
  • Pursottamalla valmistettu TPU-laminointi on parempi kuin kerroksittain tehty, jossa erilliset kerrokset saattavat lähteä irtoamaan toisistaan.
  • Monikäyttöisen venttiilin avulla täyttäminen, tyhjentäminen ja säätäminen on nopeaa ja helppoa
  • EAN/UPC: 9327868084814

  Tags: AMULXSAS 30414606 Sea To Summit Air Mats Ultralight Unisex Yellow Air Mat Ultralight Xsmall Xsmall W/pump Liggeunderlag Luft
  *
  *
  *