Search
Valitse tuotteet
  Menu Close

  SEA TO SUMMIT COMFORT LIGHT AIRCELL

  Manufacturer: SEA TO SUMMIT
  Sea to Summit Comfort Light Air Insulated tarjoaa sekä mukavuutta, kevyttä painoa ja kestävyyttä kahdella kerroksella pieniä ilma- soluja Air Sprung Cell -tekniikalla kehon alueella.
  SKU: 73856845221C

  Valitse variantti :

  Availability: 5 in stock
  2 599,00 €

  Sea to Summit Comfort Light Air Insulated tarjoaa sekä mukavuutta, kevyttä painoa ja kestävyyttä kahdella kerroksella pieniä ilma- soluja Air Sprung Cell -tekniikalla kehon alueella ja yhdellä kerroksella keskikokoisia ilma- soluja pään ja jalkojen alueella. Air Sprung Cells mukautuu vartalosi muotoon ja tarjoaa tasaisemman painonjakautumisen patjan päällä parempaa yötä varten. Tukeva, tiivis ja luotettava. Kevyistä ja nopeista metsäretkistä vaativampaan retkeilyyn, palkitut Air Sprung Cell Sleeping Matit tarjoavat mukavuutta ja tukea estäen sinua tuntemasta kiviä ja oksia alla.

  MONIKÄYTTÖINEN VENTTIILI Sea To Summit kehitti oman monikäyttöisen venttiilinsä nopeampaan ja helpompaan täyttämiseen, tyhjentämiseen ja paineen säätelyyn. Yhden palan matalaprofiilisena venttiili yhdistyy helposti mukana tulevaan Airstream Pumpsackiin jokaisessa matrassissa.

  Stabiilius = parempi mukavuus. Syynä siihen, että nämä patjat ovat niin paljon mukavampia kuin muut markkinoilla olevat, on niiden vakaus ja tuki. Ainutlaatuinen kuvio luo satoja yhdistettyjä soluja, joita kutsutaan Air Sprung Cells -teknologiaksi. Aivan kuten kotona oleva pussijousimadrassi, tämä soluverkosto tarjoaa vertaansa vailla olevaa tukea. Koska nämä yksittäiset ilmasolut toimivat itsenäisesti, et tunne liikkuvasi patjalla, kuten tavallisten ilmapatjojen kanssa. Patjamme ovat yksinkertaisesti paljon vakaita, mikä takaa paremman yöunen.

  TPU-pinnoite levitetään patjan sisäpuolelle lääketieteelliseen ja ilmailuteollisuuden ainutlaatuiseen prosessiin. Ekstruusiolaminointi on kestävämpi, tasaisempi ja mahdollistaa Sea To Summitin oman TPU-kaavan käytön. Se on huomattavasti parempi kuin rullalta rullalle laminointi, jota käytetään tällä hetkellä kaikissa muissa ulkoilutuotteissa ja joka saattaa kärsiä delaminaatiosta. Sea To Summit on myös lisännyt TPU-kaavaansa antimikrobiaalisen käsittelyn estääkseen home- tai sienikasvun patjassa. Vaikka meillä on kaksi erinomaista pumppuvaihtoehtoa, Airstream ja Jet Stream, patjan sisäpuolella oleva antimikrobiaalinen käsittely mahdollistaa täytön omalla hengitykselläsi ilman huolta.

  Kehitimme 30/40D nylon ulkokankaan tasapainottaaksemme painon ja kestävyyden. 40D kude (joka kulkee pituussuunnassa ja antaa kankaalle rakenteen) tuo kestävyyttä, kun taas 30D kudottu lanka (joka kulkee poikittaissuunnassa) vähentää kankaan kokonaispainoa ja luo rakenteellisen kudonnan. Sisäpuolella käytämme kevyttä valkoista ekstruusiolaminoitua TPU:ta tehdäksemme kankaasta ilmatiiviin ja hitsattavan. Ulkopuolelle levitämme ohuen akryylipinnoitteen vähentääksemme liukkautta, lisätäksemme pistoskestävyyttä ja auttaaksemme pistoskorjauksessa itseliimautuvilla paikoilla, jos niitä tarvitaan.

  EXKIN PLATINUM Exkin Platinum on erittäin kevyt, hiljainen, ei-kudottu kangas, jossa on ohut metallipinnoite pinnalla, joka heijastaa säteilylämpöä takaisin käyttäjälle.

  THERMOLITE-eriste, suunniteltu optimaaliseen suorituskykyyn, on valmistettu erityisesti suunnitelluista kuiduista saavuttaakseen korkean CLO-arvon pienellä painolla. THERMOLITE HL-1 korkealuokkainen eriste on rakenteeltaan uniikki 3D-kutistuvien ontelo- ja kiinteiden kuitujen yhdistelmä, mikä tarjoaa erinomaisen kevyen lämmön eristyksen ja erinomaisen kestävyyden. THERMOLITE-eriste nostaa itsensä ylös Air Sprung Cells -kennorakenteeseen estääkseen konvektion lämpöhäviön lämpimästä kehosta kylmään maahan.

  HYBRIDIKERROKSEN SUUNNITTELU Kaksoiskerros korkearesoluutioisia soluja vartalossa lisää mukavuutta, kun taas yksikerros keskitasoista solua pään ja jalkojen alueella vähentää painoa."

  Huomaa, että tämä on suora käännös, ja jotkut termit voivat olla tuotemerkkisidonnaisia ja vaativat mahdollisesti soveltuvia käännöksiä käyttötarkoituksesta riippuen.

  • Sisältää Airstream Pump -pakkauspussin nopeaan ja helppoon täyttämiseen
  • Kennomainen Air Sprung Cells-rakenne muotoutuu kehosi mukaan ja painosi jakautuu alustalle tasaisemmin.
  • Exkin Platinum on erittäin kevyt materiaali joka heijastaa lämpöä takaisin nukkujaan
  • Thermolite-eriste täyttää koko ilmasolun ehkäisten lämmön karkaamista alaspäin
  • Monikäyttöisen venttiilin avulla täyttäminen, tyhjentäminen ja säätäminen on nopeaa ja helppoa
  • Pursottamalla valmistettu TPU-laminointi on parempi kuin kerroksittain tehty, jossa erilliset kerrokset saattavat lähteä irtoamaan toisistaan.
  • Korjattavissa missä vain mukana tulevalla paikkasetillä
  • EAN/UPC: 9327868046720

  Tags: AMCLINSS 30413358 Sea To Summit Air Mats Comfort Light Insulated Unisex Green Air Mat Comfortlight Insulated No Pump Small Liggeunderlag Luft
  *
  *
  *