Search
Valitse tuotteet
  Menu Close

  SEA TO SUMMIT ALPHA SET 2.0

  Manufacturer: SEA TO SUMMIT
  Alpha paistinpannut ja kattilat on tehty pinnoitetusta metalliseoksesta, jonka ansiosta ne ovat ohuempia ja kevyempiä mutta silti todella kestäviä.
  SKU: 73856740290C

  Valitse variantti :

  Availability: 59 in stock
  1 199,00 €

  Tässä kahden kattilan setissä on 1.2L ja 2.7L kattilat jotka sisäkkäin pakattuna saat vain 120mm korkean paketin joka sopii täydellisesti 2-3 hengelle. Alpha-sarjan suunnittelu alkoi halusta tehdä erittäin kevyitä ja laadukkaita astioita tinkimättä kestävyydestä ja toimivuudesta. Alpha-sarjan paistinpannut ja kattilat on tehty pinnoitetusta metalliseoksesta, jonka ansiosta ne ovat ohuita ja kevyitä, mutta silti kestäviä. Hiekkapuhallettu pohja pitää kattilan tukevammin keittimen päällä. Lukitusmekanismi kädensijassa pitää sen tiukasti paikallaan, eikä tarvitse pelätä että se irtoaa kesken kokkailun. Kun kattila ei ole käytössä, silikonipäällysteinen kädensija lukitsee kannen paikalleen ja pitää sen sisään pakatut tavarat tallessa. Kattilan kannessa on reiät, josta saat turvallisesti kaadettu ylimääräisen nesteen pois polttamatta käsiä. Lid Keep lukitsee kannen kattilaan. Reilu leveys tekee kokkailusta ja puhdistamisesta helppoa, kattiloiden sisäpinnassa on mittamerkinnät. Monikäyttöinen Alpha-setti on loistava monenlaisiin seikkailuihin. Setti sisältää 1.2L ja 2.7L kattilat ja puhdistusliinan.

  • Kahden kattilan AlphaSet 2.0 pitää sisällään 1.2L ja 2.7L kattilat jotka pakkautuvat sisäkkäin vain 120 mm korkeaksi paketiksi.
  • Sisältää 1.2L ja 2.7L kattilat jotka pakkautuvat sisäkkäin
  • PIVOT-LOCK mekanismi lukitsee kahvan paikalleen ja se kääntyy kattilan kannen päälle kun kattila ei ole käytössä
  • Kevyt, pinnoitettu metalliseos on kestävää
  • Reiät kattilan kannessa auttavat kaatamaan ylimääräisen nesteen pois polttamatta sormia ja LID KEEP lukitsee kannen kattilaan.
  • Pintakuvio pohjassa pitää kattilan tukevasti paikoillaan keittimen päällä
  • Mittamerkinnät kattilan sisäpuolella helpottavat kokkailua
  • Reilu leveys helpottaa puhdistamista ja mahdollistaa Delta-ruokailuvälineiden pakkaamisen kattilan sisään
  • EAN/UPC: 9327868151868

  PAINO JA MITAT:

  Nettopaino: 459 g
  Kokonaispaino pakkauksen kanssa: 562 g
  Pakkauksen korkeus: 210 mm
  Pakkauksen pituus: 123 mm
  Pakkauksen leveys: 190 mm

  Tags: AKI5004-03122102 30415848 Sea To Summit Cookware Alpha Pot Sets Unisex Grey Alpha 2.0 Potset Pot Set 2.0
  *
  *
  *