Search
Valitse tuotteet
  Menu Close

  SEA TO SUMMIT ALPHA SET 1.1

  Manufacturer: SEA TO SUMMIT
  Alpha paistinpannut ja kattilat on tehty pinnoitetusta metalliseoksesta, jonka ansiosta ne ovat ohuempia ja kevyempiä mutta silti todella kestäviä.
  SKU: 73856740313C

  Valitse variantti :

  Availability: 67 in stock
  799,00 €

  Alpha-sarjan suunnittelu alkoi halusta tehdä erittäin kevyitä ja laadukkaita astioita tinkimättä kestävyydestä ja toimivuudesta. Alpha-sarjan paistinpannut ja kattilat on tehty pinnoitetusta metalliseoksesta, jonka ansiosta ne ovat ohuita ja kevyitä, mutta silti kestäviä. Hiekkapuhallettu pohja pitää kattilan tukevammin keittimen päällä. Lukitusmekanismi kädensijassa pitää sen tiukasti paikallaan, eikä tarvitse pelätä että se irtoaa kesken kokkailun. Kun kattila ei ole käytössä, silikonipäällysteinen kädensija lukitsee kannen paikalleen ja pitää sen sisään pakatut tavarat tallessa. Kattilan kannessa on reiät, josta saat turvallisesti kaadettu ylimääräisen nesteen pois polttamatta käsiä. Lid Keep lukitsee kannen kattilaan. Reilu leveys helpottaa kokkailua ja puhdistamista, kattilan sisäpuolella on mittamerkinnät. Tilaa säästävät DeltaLight -lautaset ja Insul-mukit mahtuvat kätevästi kattilan sisään. Mukit ja lautaset on valmistettu BPA-vapaasta polypropeenista, ne ovat kevyitä ja kestäviä sekä konepestäviä. Alpha-setti 1.1 sisältää: 1.2L Alpha -kattilan, yhden 800 ml DeltaLight syvän lautasen ja 350 mk Deltalite Insul-mukin. Mukissa on irrotettava eriste ja silikoninen kansi. Lautasta ja mukia voi käyttää mikroaaltouunissa. Settiin sisältyy puhdistusliina.

  • Minimalistinen AlphaSet 1.1 on kätevä setti yksin seikkailevalle.
  • Setti sisältää 1.2L kattilan, DeltaLight Insul -mukin ja syvän lautasen.
  • PIVOT-LOCK mekanismi lukitsee kahvan paikalleen ja se kääntyy kattilan kannen päälle kun kattila ei ole käytössä
  • Kevyt, pinnoitettu metalliseos on kestävää eikä naarmuunnu helposti
  • Reiät kattilan kannessa auttavat kaatamaan ylimääräisen nesteen pois polttamatta sormia ja LID KEEP lukitsee kannen kattilaan.
  • Pintakuvio pohjassa pitää kattilan tukevasti paikoillaan keittimen päällä
  • DeltaLight -astioita voi käyttää mikroaaltouunissa ja ne on valmistettu BPA-vapaasta ruoanlaittoon hyväksytystä materiaalista
  • Pakattuna kattilan sisään koko setti on vain 9.6 cm korkea
  • Sisältää puhdistusliinan
  • EAN/UPC: 9327868151820

  PAINO JA MITAT:

  Nettopaino: 330 g
  Kokonaispaino pakkauksen kanssa: 330 g
  Pakkauksen korkeus: 170 mm
  Pakkauksen pituus: 100 mm
  Pakkauksen leveys: 160 mm

  Tags: AKI5004-03122101 30415849 Sea To Summit Cookware Alpha Cooksets Unisex Pacific Blue/grey Alpha 1.1 Cookset Cook Set 1.1
  *
  *
  *