Search
Valitse tuotteet
  Menu Close

  SEA TO SUMMIT ALPHA POTS

  Manufacturer: SEA TO SUMMIT
  Alpha paistinpannut ja kattilat on tehty pinnoitetusta metalliseoksesta, jonka ansiosta ne ovat ohuempia ja kevyempiä mutta silti todella kestäviä.
  SKU: 73856740008C

  Valitse variantti :

  Availability: 98 in stock
  649,00 €

  Alpha-sarjan suunnittelu alkoi halusta tehdä erittäin kevyitä ja laadukkaita astioita tinkimättä kestävyydestä ja toimivuudesta. Alpha-sarjan paistinpannut ja kattilat on tehty pinnoitetusta metalliseoksesta, jonka ansiosta ne ovat ohuita ja kevyitä, mutta silti kestäviä. Hiekkapuhallettu pohja pitää kattilan tukevammin keittimen päällä. Lukitusmekanismi kädensijassa pitää sen tiukasti paikallaan, eikä tarvitse pelätä että se irtoaa kesken kokkailun. Kun kattila ei ole käytössä, silikonipäällysteinen kädensija lukitsee kannen paikalleen ja pitää sen sisään pakatut tavarat tallessa. Kattilan kannessa on reiät, josta saat turvallisesti kaadettu ylimääräisen nesteen pois polttamatta käsiä. Lid Keep lukitsee kannen kattilaan. Sopii käytettäväksi yhdelle ihmiselle tai ryhmälle, Alpha-sarjan pannut voi pakata kätevästi sisäkkäin kattiloiden kanssa. Yhteensopiva myös uuden DeltaLight -sarjan astioiden kanssa. Alpha-sarjasta löytyy sopivat astiat kaiken kokoisille porukoille ja monenlaisiin seikkailuihin. Saatavilla olevat koot: 1.2L, 1.9L, 2.7L ja 3.7L.

  • Kestävän mutta kevyen pinnoitetun AlphaPotin PIVOT-LOCK -kädensija kääntyy kannen päälle ja lukitsee sen paikalleen kun kattila ei ole käytössä.
  • Patenttia odottava PIVOT-LOCK lukitsee kädensijan tiukasti paikalleen kokkailua varten ja kääntyy kannen päälle kun kattila ei ole käytössä.
  • Kevyt ja pinnoitettu metalliseos on kestävää eikä naarmuunnu helposti.
  • Reiät kattilan kannessa auttavat kaatamaan ylimääräisen nesteen pois polttamatta sormia ja LID KEEP lukitsee kannen kattilaan.
  • Mittamerkinnät kattilan sisäpuolella helpottavat kokkailua
  • Pintakuvio pohjassa pitää kattilan tukevasti paikoillaan keittimen päällä
  • Reilu leveys helpottaa puhdistamista ja mahdollistaa Delta-ruokailuvälineiden pakkaamisen kattilan sisään
  • Sisältää pakkauspussin
  • EAN/UPC: 9327868151745

  PAINO JA MITAT:

  Nettopaino: 187 g
  Kokonaispaino pakkauksen kanssa: 239 g
  Pakkauksen korkeus: 167 mm
  Korkeus: 100 mm
  Pakkauksen pituus: 95 mm
  Pituus: 160 mm
  Pakkauksen leveys: 150 mm

  Tags: AKI3004-02380505 30415844 Sea To Summit Cookware Alpha Pots Unisex Grey Alpha Pot W/sack 1,2l Pot 1.2l+sack
  *
  *
  *